Life Sources – Quellen des Lebens – Elämän lähteitä 22.7. – 28.7

Laulussa, maalauksessa ja muovailussa

– on seminaari Laulukoululla, joka sijaitsee Ilmajoella peltojen ja metsien ympäröimässä Pojanluoman kylässä. Laulukoulu toimii kahdessa vanhassa 1900-luvun alussa rakennetussa kyläkoulussa, jonka Laulukoulu hankki vuosisadan vaihteessa omistukseensa. Koululla on opetustiloja, majoitustiloja, hevostalli ja ratsastuskenttä, sekä tilava piha-alue, joka mahdollistaa myös leiriytymisen seminaarin aikana.

Opettajat:
Judit Bálint – Taiteen maisteri: Pecs’in yliopisto, musiikkipedagogiikka ja kuoronjohto, steinerkoulun luokanopettajan opinnot Budapestissä, diplomi Werbeck-laulussa Laulukoulussa, Suomessa. Toimii Laulukoulun laulunopettajana ja kuoronjohtajana.

Risto Suurla – On opettajana Laulukoulussa Ilmajoella sen perustamisesta lähtien. Muusikko, säveltäjä ja antroposofian opettaja.

Luc van Kessel – Bachelor of education, steinerkoulun luokanopettaja Helicon-korkeakoulu, Alankomaat. Luc on perehtynyt intuitiivisen pedagogiikkaan Pär Ahlbomin johdolla sekä opiskellut vuotta Werbeck-laulua Margit Schermannin johdolla Zeistissa, Alankomaissa. Hän syventää lauluopintojaan Laulukoulussa, Suomessa. Luc van Kessel työskentelee opettajana ja kouluttajana.

Marja Suurla – Kasvatustieteen maisteri. Hän on työskennellyt neljäkymmentä vuotta kuvaamataidon, filosofian ja taidehistorian opettajana Tampereen Steinerkoulussa.

Barbara Schnetzler – Työskentelee vapaana taiteilijana Sveitsissä. Oman taiteellisen työnsä ohella hän pitää kursseja esim. Italiassa ja Intiassa.

Jaana ja Sofia Laine – Jaana Laine on kokenut valmentaja, toimii nykyään hierojana ja terapeuttina. Hän on opiskellut laulua Laulukoulussa. Sofia Laine on suorittanut ratsastuksenohjaajan opinnot ja pitää ratsastustunteja ja -leirejä.

Maksut:
Kurssimaksu ja majoitus 200€ – 350 € / viikko riippuen majoitusvaihtoehdosta
Lounas, kahvi/tee 12 €/pv
Yksi puolen tunnin ratsastus sisältyy kurssimaksuun.

Osoite:
Laulukoulu, Luovantie 125
Fin-60760 Pojanluoma (Ilmajoki), Suomi
Yhteystiedot:
info@laulukoulu.fi
www.laulukoulu.fi
Fasebook: The Friends of the Singingschool

29.7. – 2.8. Kuoroviikko Laulukoululla; Judit Bálint – kuoro, Merja Palmu – Werbeck-laulu, Risto Suurla – antroposofia…